Laboratorium Technoloog Pre-Analytische fase

Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Full Time
Student (College)

Als globale onderzoeksorganisatie in de biofarmaceutische industrie, voorziet CellCarta (Vroeger: Caprion – Histogenex) toegang tot een breed aanbod van biomarker platforms en services. Wij werken samen met onze partners om de meest complexe wetenschappelijke testen uit te voeren.  Zo leveren we persoonlijke biomarker oplossingen om steeds verder te gaan in de eindeloze mogelijkheden van precieze medicatie.

Wij bieden onze services op globale schaal aan via onze laboratoria in de US, Canada, België, China en Australië, waar we expertise hebben op vlak van histopathology, immune monitoring, proteomics, genomics en sample logistics. Wij ondersteunen farmaceutische en biotechnische bedrijven in het onderzoek en de ontwikkeling van nieuwe innovatieve medicatie voor de behandeling van kanker en immuniteitsziektes.

Werkend onder strenge kwaliteit en wettelijke vereisten, streven wij ernaar om een verschil te maken in de toekomstige behandelingen die we aan patiënten kunnen bieden.

CellCarta maakt gebruik van zijn  sterkte ervaring in kankeronderzoek om het hele spectrum te ondersteunen van biomarker services, inclusief biomarker ontdekking in de onderzoeksfase, tumor profilering en biomarker monitoring in klinische studies en registratiestudies voor begeleidende diagnostiek, patiënten diagnoses en de ontwikkeling van nieuwe technieken en testen voor tumor analyses en de voorspelling van behandelingsrespons. Het bedrijf is de brug tussen onderzoek, klinische studies en diagnoses.

Momenteel zijn we op zoek naar een Laboratorium Technoloog Pre Analytische fase om ons team te versterken.

Departement: Pre Analytics

Gebaseerd in

Wirlijk, Antwerpen (Belgie)

Functie

In de sectie ‘Pre-Analytische fase’ kunnen we een paar extra handen gebruiken. Hier worden binnenkomende stalen van verschillende oorsprong verwerkt die dan verder gekleurd en geanalyseerd worden in onze andere units. Je werk is dus de basis waarop andere teams hun moleculaire en immunohistochemische technieken gaan toepassen. Daarnaast wordt ook onderzoek gedaan naar de verschillende parameters die de kwaliteit van de stalen beïnvloeden. Je begrijpt dat dit een cruciale fase is om achteraf zo goed mogelijke analyseresultaten te kunnen produceren. We werken voornamelijk in het kader van klinische studies waarmee we onze bijdrage trachten te leveren in de ontsluiering van het kankerproces.

Profiel

 • Voorafgaande ervaring in een laboratorium is een pluspunt; Voorafgaande ervaring met microtomie is een groot pluspunt
 • Je kan vlot met de computer overweg (Word, Excel) en met een (LIMS-) database of je bent bereid dit te leren 
 • Je bent communicatief en werkt graag in teamverband
 • Je zal werken binnen een kwaliteitssysteem (ISO 15189:2012), wat vereist dat je nauwkeurig en gedocumenteerd werkt
 • Kandidaten gelijkwaardig in ervaring komen ook in aanmerking voor deze vacature

Jobgerelateerde competenties

 • Talenkennis: NEDERLANDS (zeer goed) ENGELS (in beperkte mate) 
 • Werkervaring: beperkte ervaring

Persoonsgebonden competenties

 • werkinstructies volgen
 • bereid zijn tot leren
 • nauwkeurig werken
 • samenwerken

Aanbod

 • Contract van onbepaalde duur 
 • Tijdregeling: Voltijds 
 • Dienstregeling: Dagwerk
 • Je komt in een dynamisch groeiend bedrijf terecht waar we werken volgens de 38 uren werkweek
 • Om de woon/werk balans in evenwicht te helpen houden geven we je, boven het wettelijk verlof, nog extra vakantiedagen
 • Je krijgt een competitief loon en extralegale voordelen

All applicants are considered for all positions without regard to race, religion, color, sex, gender, sexual orientation, pregnancy, age, national origin, ancestry, physical or mental disability, medical condition, military or veteran status, genetic information, marital status, ethnicity, citizenship or immigration status or any other protected classification, in accordance with applicable federal, state, and local news. By completing this application you are seeking to join a team of hardworking professionals dedicated to consistently delivering outstanding service to our customers and contributing to the financial success of the organization, its clients, and its employees. Equal access to programs, services, and employment is available to all qualified persons.

Share

Apply for this position

Required*
Apply with
We've received your resume. Click here to update it.
Attach resume as .pdf, .doc, .docx, .odt, .txt, or .rtf (limit 5MB) or Paste resume

Paste your resume here or Attach resume file

Human Check*